tiden som gått.

Eftersom att jag inte varit så aktiv de senaste veckorna så tänkte jag samanfatta om vad som hänt denna tid, innan jag börjar komma igång igen på riktigt (har mest fotograferat med min iPhone senaste tiden):● Som ni vet skaffade jag fotopass till Johnossikonserten vilket var roligt och bra. Jag har också fixat i ordning i mitt boende samt umgåtts med min klass den mesta dealen av tiden innan studenten.
● Jag köpte en Macbook Pro 15" som kom hem till mig för två veckor sedan, vilket är en del av anledningen till att jag inte uppdaterat så mycket då mina adobeprogram är för windows (men ska fixa/byta så att det funkar på mac). Jag har också gått för att se Glasvegas med Jenny.
● Jag har kramat en Rilakkuma samt målat på lakan till min klass studentflak.
● Måndagen innan min studentdag såg jag Familjen på Gröna Lund med trevligt folk och allt var verkligen svettigt men så himla bra. Jag var lite överallt kan man väl säga...
● Mycket studenbilder nu som ni ser. Men har blåst upp en massa blåa och gula ballonger, ätit jordgubbar samt haft champagnefrukost med min klass hemma hos Emily.
● På champagnefrukosten skrev vi i varandras mössor och sedan vandrade vi till skolan för att äta vår sista lunch tillsammans. Så sorgligt men man var ju så himla glad.
● På skolan fick vi äta god buffé och allt var bara så himla trevligt. Jag och Linn vann ett var sitt pris för "bästa elev i Fotografisk Bild C". Dagen gick jättefort. Det var utspring, flak samt mottagning. Tårarna började rinna när jag skulle få mina betyg. Jag kommer att sakna min skola och M3C.
● Många fina vänner och släkt kom på mottagningen och jag hade det jättetrevligt. Fick en iPad 2 av mamma och pappa i studentpresent samt andra fina saker av alla andra (och mycket blommor såklart). Är så nöjd och glad. 25 Maj är en av de bästa dagarna i mitt liv, helt klart.
● Slutligen: Jag har sett match med min bror samt ätit mycket sushi och umgåtts med fina vänner. Linda och Louise till exempel. Ja, det var väl det.

Puss.

*


thomas sabo.I onsdags tog jag ju studenten och fick en massa fina presenter. Bland annat fick jag (två) påsar med från Thomas Sabo vilket nu är ett av mina favoritmärken när det gäller smycken.I en av påsarna låg det en fin, randig liten ask.Det här fina armbandet låg där i och på armbandet satt det en fin liten berlock som liknar en stjärna. Det som är bra är att det finns en massa fina berlocker att välja mellan och som man kan byta ut på armbandet.I den andra påsen låg detta armband. Dör så fint.

en dag kvar.Betygen är satta. Lektionerna är slut. Vi går igenom skolans korridorer för sista gången som gymnasieelever. Imorgon lämnar jag mitt älskade gymnasium. Täby Enskilda Gymnasium. Med mig kommer jag att ha många fina minnen och mycket kunskap. De här tre åren har jag dessutom utvecklats både när det gäller studier och som person. Jag har blivit så mycket bättre i skolan, haft så fina och trevliga lärare. Min klass. M3C. Det är ni som har varit med och påverkat min tid på gymnasiet. Det är ni som fått mig vilja gå till skolan och nu ska vi lämna varandra. Jag känner mig fortfarande som fjorton år men nu ska jag kliva ut i vuxenlivet, på riktigt.

Dagen, 25 maj 2011, kommer att vara så himla fin men ändå så sorglig. Jag vet att jag kommer att gråta på den första skolavslutningen någonsin och det kommer att vara en av de bästa dagarna i mitt liv!


sadness is a blessing.Jag är alldeles strax tillbaka, det har hänt massor med bra saker på den senaste tiden och om en vecka har jag tagit studenten. Håll ut, jag har inte lämnat er utan om någon dag så kommer det vara bättre här.

Flickr faves, May.1. your heart is an empty room II, 2. Untitled, 3. the sky is the limit, 4. Chicago, 5. johanna, 6. ., 7. STARMASTER II, 8. 1/52, 9. Untitled, 10. ice cream, 11. Untitled, 12. Untitled, 13. Minty , 14. Untitled, 15. Untitled, 16. 4196

Up in your head where you going. Where are you going now friend? You're fighting against the dead end.Ja, igår var det Johnossi på Gröna Lund. Det var en mycket trevlig spelning men inte lika bra som på den mer personliga spelningen i November på Kafé 44.
Idag ska jag plugga och göra klart det sista i skolan då deadlinedagen är nu på måndag. Sedan är jag fri.

ur min iPhone de senaste två veckorna.Jag har varit mycket i stan, känns det som. Till exempel så har jag varit med Amanda för att springa i affärer samt fika. Vi hängde mest på Söder, sedan promenerade vi från Gamla Stan till T-Centralen för att åka hem.Jag var på mösspåtagning med alla treor i min skola, där vi åt tillsammans på en båt från Nybrokajen. Efter firandet hade vi efterfest hemma hos en tjej i klassen som bor i Hammarby Sjöstad. Det var mysigt, festen började liksom klockan ett på dagen.

Jag befann mig också på Lykke Li-konserten med min vän Linda. Vi åt asiasisk mat innan vi drog till Cirkus där vi hade sittplats som kändes rätt just då.

En annan dag var vädret så kallt att man kunde tro att det var oktober. Jag och Amanda vandrade runt i vårt område och satte oss vid båthuset som är vår mötesplats för att prata om livet och framtiden.Jag vann biljetter till konserten med Arctic Monkeys och bjöd med mig Amanda. Vi möttes i stan för att dela på en Nachos på Taco bar och hänga på söder ett tag med en var sin Ben & Jerry för att sedan dra oss vidare till Cirkus för att se aporna.

På spårvagnen träffade vi världens bästa Adam och hans far som också skulle på konserten. Vi hade först problem med att få ut biljetterna men det ordnade sig efter ett tag.Förutom Arctic Monkeys så såg jag en av mina top fem konserter. Nämligen Skrillex (Sonny Moore). Jag hade fotopass och jobbade den kvällen med att fotografera men kunde då och då dansa med alla andra lyckliga människor. Gud. Vad. Bra. Det. Var.Efter Skrillexkonserten kom jag hem när det var ljust ute och det kändes som om man gick och la sig mitt på ljusa dagen. SöderTé har också varit något jag druckit mycket hela våren och det är fortfarande mitt favoritTé.

Summeringen kan vi avsluta med en bild på mig själv, nyklippt. Har verkligen saknat den luggen och jag är så nöjd. Nu är det sex dagar kvar till den stora deadlinedagen (då betygen ska börja sättas) vilket gör mig en aning frånvarande. Efter det kommer ni att få se mer av mig och om femton dagar tar jag studenten.

Kram.

Hello again, to all my friends, together we can play some rock n' roll.Jag vet inte var jag ska börja. Skrillex (eller Sonny Moore som han egentligen heter) tog hem allt. Under natten fick jag uppleva en av mina bästa konserter i hela mitt liv. Top fem. Visst han är mer en DJ men allt var bara så himla bra. Känslan att få stå mellan publik och Skrillex var obeskrivlig. Känslan att få vara där över huvud taget är ännu mer obeskrivlig.

Det var ungefär nittio procent killar och tio procent tjejer där. Det var bland annat killar utan tröjor. En av alla dessa killar var så himla gullig. Han kom fram till mig och bad mig kolla SL åt honom och att få se han så glad när jag kollat upp det var bara något som fick mig att bli ännu mer glad resten av natten. Det spelade ingen roll om han var svettigast i världen när han kramade mig som tack utan allt kändes så bra när jag hade gjort någon glad. Det finns så mycket mer att ta upp och berätta men då måste jag skriva en bok men en sak är säker, den här musiken kan aldrig bli så bra någon annanstans än live.

Ni som inte var där: Ni måste köpa en biljett till Emmabodafestivalen där han spelar i sommar för ni missade verkligen något inatt.

scary monsters and nice sprites.Ikväll blir det att se Skrillex på Nalen, några fler som ska dit? Dessutom har jag lovat mig sjäv att inte konsumera något mer efter att Maj (helst Juni) är slut. Puh. Klippte mig förresten idag, vill ni se resultatet?

Du tar bort min hand ifrån din arm och flyttar bort. Ingenting jag säger spelar längre någon roll.

Blir arg när det var så varmt ute för någon vecka sedan och att det numera är två grader ute. Ville bara säga att min lilla frånvaro är på grund av det sista nu innan studenten den 25 maj. Dock kan jag äntligen börja uppdatera lite mer på bloggen nu. I måndags såg jag förresten Lykke Li på Cirkus och idag vann jag två biljetter till Arctic Monkeys som (också) spelar på Cirkus, fast imorgon! Oväntat men så kul.

Ja, man kan väl säga att jag är tillbaka nu. Jag, både i skrift och bild. Hej på er.

fem myror är fler än fyra elefanter.Jag vet inte hur länge jag har kikat på detta fodral för till exempel busskort. (Har också spanat in mumin men tyckte inte om bakgrundsfärgen på den). Så, jag gick in i akademibokhandeln och köpte fodralet, nu är jag nöjd!

Flickr favs, April.1. feeling classic, 2. love will tear us apart, 3. 3422, 4. Untitled, 5. Untitled, 6. cliché, i know., 7. Untitled, 8. .0370, 9. Untitled, 10. Untitled, 11. Summer Skin., 12. 040211_0069, 13. Day 354, 14. Untitled, 15. vienna., 16. the perks of being a wallflower

RSS 2.0