Genom en iskall vinter


love.


En helt vanlig skoldag.


Tänk dig för, tänk på vad du gör


san francisco.


min musikvår:

  • Tomorrow, in a year (Hotel pro forma & The Knife)
  • kent x2
  • 30 Seconds To Mars

Uprising

För ett år sedan slutade jag att skriva texter, inte för att jag ville utan för att jag inte hade något att skriva om. Jag hade inga djupa tankar och inget brustet hjärta. Att skriva är ett sätt för mig att slappna av, det får mig att bli mindre känslig. Genom att ha delat med mig av mina texter eller vi kan kalla dem berättelser på en annan blogg förut har jag hoppats att få dela med mig av vad jag tänker och hur jag känner. Det är inte meningen att det ska vara överdrivet på något sätt. Jag är liksom fortfarande ung och läsare från den tiden då jag skrev väldigt mycket har följt mig ända hit idag och jag har lovat dem att börja uttrycka mig i mina ord och meningar igen.

Jag kommer härnäst att blanda texter och bilder, igen. Jag saknar att skriva av mig och tycker att det blir så jobbigt med en blogg som bara innehåller bilder. Jag vill visa vem jag är också genom skrift. Hur jag tänker och hur jag känner samt lite mer om vad jag gör om dagarna.Possibility."Tell me when you hear my heart stop,

You’re the only who knows.."a widescreen dream.


götgatan och teddybears.


Söder.
new bangsOkej. Har inte uppdaterat på ett tag ser jag. Jag har börjat skolan igen, vilket blev en bra start. Jag har klippt min lugg för att jag har inte kunnat se något de senaste veckorna, haha så jag var tvungen att ta en snabb bild på resultatet. Osminkad och så. Ja ett självporträtt helt enkelt.

Har dessutom bokat en Londonresa med Linnie och vi åker i Juli. Härligt!

sista dagen.Idag var det den sista dagen här i Portugal och just nu håller jag på att packa för att imorgon reser vi hem. Inom de närmsta dagarna ska ni även få se ett nytt utseende på min blogg och jag är sjukt nöjd, den är typiskt min stil.

Kram.

tre bilder.


Dag 1 tvåtusentio.

Idag dök den efterlängtade solen upp efter en veckas regn. Första lunchen år 2010 blev Calamari/Squids och det är nog en av mina favoriträtter, ja. Första dagen i år var mycket härlig.Min älskade iPod fyllde ett år, jag köpte den förra jullovet i Florida för bara tusen spänn. Vi har tre dagar kvar här borta och jag har fotograferat mer här än vad jag gör hemma. Det är så tråkigt väder i Sverige men jag ska nog sluta deppa, det är ju ett nytt år.

RSS 2.0