Det finns något där som bara måste bli sagt: Jag tänker på dig, ibland. -

ur min iPhone de senaste två veckorna.Jag har varit mycket i stan, känns det som. Till exempel så har jag varit med Amanda för att springa i affärer samt fika. Vi hängde mest på Söder, sedan promenerade vi från Gamla Stan till T-Centralen för att åka hem.Jag var på mösspåtagning med alla treor i min skola, där vi åt tillsammans på en båt från Nybrokajen. Efter firandet hade vi efterfest hemma hos en tjej i klassen som bor i Hammarby Sjöstad. Det var mysigt, festen började liksom klockan ett på dagen.

Jag befann mig också på Lykke Li-konserten med min vän Linda. Vi åt asiasisk mat innan vi drog till Cirkus där vi hade sittplats som kändes rätt just då.

En annan dag var vädret så kallt att man kunde tro att det var oktober. Jag och Amanda vandrade runt i vårt område och satte oss vid båthuset som är vår mötesplats för att prata om livet och framtiden.Jag vann biljetter till konserten med Arctic Monkeys och bjöd med mig Amanda. Vi möttes i stan för att dela på en Nachos på Taco bar och hänga på söder ett tag med en var sin Ben & Jerry för att sedan dra oss vidare till Cirkus för att se aporna.

På spårvagnen träffade vi världens bästa Adam och hans far som också skulle på konserten. Vi hade först problem med att få ut biljetterna men det ordnade sig efter ett tag.Förutom Arctic Monkeys så såg jag en av mina top fem konserter. Nämligen Skrillex (Sonny Moore). Jag hade fotopass och jobbade den kvällen med att fotografera men kunde då och då dansa med alla andra lyckliga människor. Gud. Vad. Bra. Det. Var.Efter Skrillexkonserten kom jag hem när det var ljust ute och det kändes som om man gick och la sig mitt på ljusa dagen. SöderTé har också varit något jag druckit mycket hela våren och det är fortfarande mitt favoritTé.

Summeringen kan vi avsluta med en bild på mig själv, nyklippt. Har verkligen saknat den luggen och jag är så nöjd. Nu är det sex dagar kvar till den stora deadlinedagen (då betygen ska börja sättas) vilket gör mig en aning frånvarande. Efter det kommer ni att få se mer av mig och om femton dagar tar jag studenten.

Kram.

The monster herself

Ditt liv verkar ganska så fantastiskt just nu! Skulle vara kul att gå på så många konserter, men bor man i en småstad i Finland så bor man....

2011-05-10 | 17:12:59
URL: http://mittminimonster.blogg.se/
amanda

ååååh älska dina långa inlägg <3

2011-05-10 | 17:24:10
Jenny

åh längtar tills jag får se dig i din fina klänning och vita studenthatten <3

2011-05-10 | 17:26:19
Nina [www.photobyninaa.blogg.se]

TOPPfina bilder :D Att du lyckas så bra med din iPhone tyder på vilken duktig fotograf du är:).

2011-05-10 | 20:30:11
URL: http://photobyninaa.blogg.se/
Johanna

Vi sätter deadlinen, Emma! Det lovade vi varandra ;)

2011-05-10 | 22:11:06
URL: http://clapyourhands.blogg.se/
Malin

Sv: Tack så mycket! Ja, det måste vi göra. Ser fram emot skivan och att träffa dig! Ja, jag kommer på din studentmottagning. Ska försöka att komma på utspringet också, tror det kommer att gå. ;)<3

2011-05-11 | 14:45:04
URL: http://malinholst.blogg.se/
Malin

Sv: Ja, jag äter gärna hos dig om jag får. :D

2011-05-11 | 17:00:30
URL: http://malinholst.blogg.se/
Haley

Ja, supergott!

Vilken mysig blogg du hade, kramar!

2011-05-11 | 23:53:52
URL: http://hnny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

RSS 2.0