Det finns något där som bara måste bli sagt: Jag tänker på dig, ibland. -

tiden som gått.

Eftersom att jag inte varit så aktiv de senaste veckorna så tänkte jag samanfatta om vad som hänt denna tid, innan jag börjar komma igång igen på riktigt (har mest fotograferat med min iPhone senaste tiden):● Som ni vet skaffade jag fotopass till Johnossikonserten vilket var roligt och bra. Jag har också fixat i ordning i mitt boende samt umgåtts med min klass den mesta dealen av tiden innan studenten.
● Jag köpte en Macbook Pro 15" som kom hem till mig för två veckor sedan, vilket är en del av anledningen till att jag inte uppdaterat så mycket då mina adobeprogram är för windows (men ska fixa/byta så att det funkar på mac). Jag har också gått för att se Glasvegas med Jenny.
● Jag har kramat en Rilakkuma samt målat på lakan till min klass studentflak.
● Måndagen innan min studentdag såg jag Familjen på Gröna Lund med trevligt folk och allt var verkligen svettigt men så himla bra. Jag var lite överallt kan man väl säga...
● Mycket studenbilder nu som ni ser. Men har blåst upp en massa blåa och gula ballonger, ätit jordgubbar samt haft champagnefrukost med min klass hemma hos Emily.
● På champagnefrukosten skrev vi i varandras mössor och sedan vandrade vi till skolan för att äta vår sista lunch tillsammans. Så sorgligt men man var ju så himla glad.
● På skolan fick vi äta god buffé och allt var bara så himla trevligt. Jag och Linn vann ett var sitt pris för "bästa elev i Fotografisk Bild C". Dagen gick jättefort. Det var utspring, flak samt mottagning. Tårarna började rinna när jag skulle få mina betyg. Jag kommer att sakna min skola och M3C.
● Många fina vänner och släkt kom på mottagningen och jag hade det jättetrevligt. Fick en iPad 2 av mamma och pappa i studentpresent samt andra fina saker av alla andra (och mycket blommor såklart). Är så nöjd och glad. 25 Maj är en av de bästa dagarna i mitt liv, helt klart.
● Slutligen: Jag har sett match med min bror samt ätit mycket sushi och umgåtts med fina vänner. Linda och Louise till exempel. Ja, det var väl det.

Puss.

The monster herself

Åh, det ska bli kul att ta studenten nästa år! Vi har lite andra traditioner här i Finland förstås, men roligt blir det för det.. ;)

2011-06-01 | 15:48:01
URL: http://mittminimonster.blogg.se/
A

Oh, så du var på Familjen du med? :) Måste säga att jag vart smått besviken ändå, men sålänge jag fick höra mina favoritlåtar vart jag nöjd.

2011-06-01 | 23:30:31
URL: http://airwayfever.tumblr.com
M

fy vad söt du är & grattis på studenten!

2011-06-02 | 14:55:28
URL: http://soulsong.blogg.se/
Angelica

vad härligt! älskar johnossi! :D har också tagit studenten :)

2011-06-03 | 01:16:35
URL: http://mataduvor.blogg.se/
Beatrice

Låter hur underbart som helst!

2011-06-06 | 16:28:11
URL: http://passionated.blogg.se/
Fotograf Annie

Grattis till studenten :D

2011-06-07 | 14:10:38
URL: http://blogg.anniesfotografier.se
CJ

SVAR: Åh men tack söta du, vad kul att du tycker det. :)

2011-06-13 | 14:00:03
URL: http://cjs.blogg.se/
Fotoemilia

Gud så härliga bilder, du har haft riktigt kul ser man :)

2011-06-22 | 21:08:24
URL: http://fotoemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

RSS 2.0